NLP Practitioner: O metodă incredibil de ușoară care funcționează pentru toți

NLP Practitioner - curs dezvoltare personală din 14 Noiembrie 2020

Laboratorul de învățare practică testat și optimizat de peste 3.000 de cursanți pentru a trăi în armonie cu ei înșiși.

Mergi la oferta de preț

Dacă dezvoltarea personală este așa de rea, de ce oamenii de succes se folosesc de principiile acesteia?

NLP Practitioner este cursul de care ai nevoie pentru a aduce schimbarea pe care o dorești.

Principiul după care Programarea Neuro Lingvistică și-a structurat toate tehnicile și intrumentele este modelarea eficienței (identificarea și extragerea strategiei de a fi eficient la cei care demonstrează cu rezultate - eficiența)Cu ajutorul acestui principiu au fost create exerciții practice care te ajută să experimentezi și să schimbi comportamente, atitudini și strategii cu scopul final ca tu să îți identifici propriile resurse și să trăiești viața la potențialul tău maxim. Să devii cea mai bună versiunea a ta.

Școlile de dezvoltare personală te scot din normal pentru a deveni mai bun, mai performant. NLP Practitioner este o școală de dezvoltare personală cum nu prea mai sunt în Constanța care a oferit câtorva mii de oameni scurtătura către ceea ce fiecare numește succes.

Singur, sau alături de un grup de oameni cu căutări și dorințe similare, aceștia au reușit să renunțe la temeri, să se liniștească ori chiar să se reinventeze în timp record și pe termen lung.

3 principii pe care să le construiești pentru a avea o viață echilibrată

Pentru a trăi o viață împlinită este necesar să aduci un echilibru între diferitele aspecte ale vieții tale: carieră, familie și relații, sănătate, venituri și hobby-uri.

Te voi ajuta să identifici și să lucrezi la cei 3 principii oferindu-ți o serie de instrumente testate în peste 50 de ani, atât de creatorii NLP, cât și de milioanele de practicieni din toată lumea!

1

HOTĂRĂȘTE CE VREI SĂ FACI

Setează o viziune de ansamblu  și stabilește strategia de lucru 

2

CREAZĂ ENERGIA ZILNICĂ

Învață cum să duci mintea și corpul la performanțe maxime

3

FII DEDICAT SCHIMBĂRII TALE

Acționează cu direcție și determinare în fiecare zi pentru a-ți trăi viața

Cum să te dezvolți personal, mai bine ca oricine, cu ajutorul unui curs complet

De multe ori sunt întrebat, la cabinet ori în ședințele de coaching:

”La ce bun să aloc timp și energie provocării de a mă schimba?”

EXPERIENȚĂ ȘI ​CERTIFICARE DE PRIMĂ CLASĂ

De peste 10 ani ajut oameni ca tine și ca mine să-și depășească temerile rapid, să elimine stresul și să spună o poveste nouă, de succes.

De peste un deceniu, fie în cadrul cabinetului de psihoterapie, fie în cursurile pe care le susțin, perfectez și rafinez tehnici de dezvoltare personală cu rezultate rapide. 

NLP Practitioner a fost primul curs de acest gen în Constanța, iar după primele sale ediții, am tot primit cereri pentru mai mult.

Personal am învățat de la fiecare grupă cu care am lucrat, am îmbunătățit abordările și am versionat programul până a ajuns în forma în care ți-l prezint ție. Sunt printre puținii Traineri NLP certificat ITANLP (International Training Academy of NLP) care au beneficiat de o pregătire avansată cu John Grinder, co-creatorul NLP și New Code NLP.

METODOLOGIE CERTIFICATĂ NLP

Tehnicile NLP sunt atât de eficiente în schimbarea perspectivelor pe termen lung pentru că exercițiile pe care le practicăm în cadrul cursului abordează procesele și nu conținutul. 

Cel mai ușor învățăm atunci când ne jucăm. Astfel, pornind de la curiozitate și joacă drept principii de bază ale învățării, creăm împreună un context al descoperirii și explorării.

Îmbinăm diferite metode de predare:

- Ascultarea activă, observația și feedback

- învățare experiențială cu ajutorul participanților, al asistenților și al meu prin punerea în practică a tehnicilor și instrumentelor NLP în 60% din timpul cursului

- generalizare concluziilor în contextele personale: atunci când ajungi acasă ai posibilitatea să fii creativ și să aplici ideile din curs exact acolo unde și așa cum ți-ar plăcea ție

ASISTENȚI DEDICAȚI

În cadrul NLP Practitioner ai acces la foști cursanți care și-au transformat viețile, și-au găsit echilibrul și trăiesc din plin.

În peste 18 ediții am înțeles valoarea interacțiunii 1-la-1 și a feedback-ului personalizat. Astfel, caut să mă asigur că primești răspuns la fiecare întrebare pe care o ai. În timpul cursului asistenții vor lucra alături de tine, îți vor explica procesele prin care treci și te vor ghida în această călătorie. 

Asistenții sunt oameni tare faini și deschiși, foarte bine pregătiți în domeniul NLP și care își doresc să dea mai departei lecțiile lor și să facă experimentarea cursului posibilă și altor oameni. 

EVALUAREA COMPETENȚELOR PERSONALE ȘI COACHING*

O parte din competențele personale pe care le dezvoltăm în cadrul cursului de dezvoltare personală NLP Practitioner sunt din spectrul Inteligenței Emoționale. Ele sunt special alese pentru a evidenția profilul unui practician NLP care trăiește echilibrat din punct de vedere emoțional, mental și fizic.

Pentru a evalua competențele vom folosi o platformă online de identificare a nevoilor în dezvoltarea personală pe care am dezvoltat-o personal drept instrument eficace în construirea și coordonarea echipelor: Flexibil 360

Ulterior, în cadrul unei întâlniri personalizate de coaching, discutăm rezultatele evaluării și stabilim împreună direcțiile unui plan de acțiune în perioada imediat următoare.

*Evaluarea personalizată și întâlnirile de coaching sunt disponibile cursanților care achiziționează pachetele: NLP Practitioner Personal+ sau NLP Practitioner DUO

COMUNITATEA NLP

Comunitatea de practicieni NLP este un grup de oameni care au trecut prin cursul pe care-l susțin din 2008 până azi. Mare parte din interacțiune și comunicare se întâmplă online, într-un grup închis de pe Facebook. Acolo împărtășim articole, idei, materiale din domeniu, căutând să ne provocăm și să ne ajutăm între noi și după finalizarea cursului.

În același timp, încercăm pe cât posibil să ne întâlnim față în față. Unii dintre noi am creat cluburi de cărți sau mind mastere cu scopul de a continua dezvoltarea personală a lor și a celor din jur.

NLP MASTER*

Acest curs se adresează celor care privesc cu seriozitate la procesul lor de dezvoltare personală și care doresc să aplice instrumentele și tehnicile NLP cu o mai mare ușurință atât pe plan personal cât și în afaceri.

Călătoria ta spre o viață mai bună, echilibrată, lipsită de griji și stres și asupra căreia tu deții controlul 100% nu se termină cu NLP Practitioner.

 NLP Master este al doilea nivel din Programarea Neuro Lingvistică unde vei aprofunda principiile succesului și vei porni curajos într-o căutare avansată a personalității tale:

- vei începe, deci, să structurezi și să derulezi meta-programe personalizate și utile ție

- vei practica exerciții NLP mai sofisticate, care vor duce competențele tale la un nivel superior

- vei înțelege bazele modelării și învățarii experințiale. Cu ajutorul modelării, vei putea să identifici și să extragi pașii spre excelență ale personalităților-model pe care tu le alegi.

*Această formare este deschisă tuturor celor care au finalizat cursul NLP Practitioner alături de Cornel Marcu sau alți Formatori.

Ceea ce am enumerat mai sus sunt rezultatul a mii de ore de muncă și testare, deci, experiența practică a milioane de cursanți din întreaga lume care practică NLP. 

La fiecare pas, eu sunt alături de tine drept susținătorul nr. 1 al celui care poți deveni.

Vezi ce spun ceilalți practicieni

Enervat și obosit să te dezvolți folosind calea cea veche? Citește și ...

motivele pentru care oamenii nu își asumă schimbarea personală

Investiție materială

Ieșirea din zona de confort

Să aplici ceea ce înveți

Un grad ridicat de responsabilizare

Grijile, stresul și temerile ne distrug capacitatea de concentrare. Când ne facem griji, ne ferim să acționăm cumva, ori ne lăsăm pradă stresului, mintea sare de colo - colo și ne pierdem toată puterea de decizie.

 Atunci când ne hotărâm să înfruntăm și să acceptăm ce-i în fața noastră pentru ceea ce este, eliminăm impresiile vagi și presupunerile false relativ la ce-am vrea sau am crede noi că este. Astfel, ne plasăm într-o poziție în care suntem capabili să ne concentrăm asupra soluțiilor și nu asupra problemelor.

Și eu am plecat la drum cu temeri și gânduri mai puțin utile. Mai ales atunci când am ales să schimb total macazul și să trec de la studiul teologie la psihologie. Ori atunci când am ales să descopăr tainele NLP în locul tehnicilor psihoterapeutice tradiționale. Ori atunci când nu m-am rezumat doar la ședințele de cabinet și am pornit cursurile într-un domeniu de care abia se auzise în străinătate și foarte, foarte puțin în România. Sincer, poate și acum îmi e puțin teamă.

Dar asta nu mă va mai opri din a înfrunta realitatea așa cum e ea, fără să o mai interpretez într-un fel anume. Sau să o neg. La fel e și pentru tine. Poate nu rezonezi acum, poate nici mâine, ori peste 4 ani. Fiecare avem ritmul nostru. Însă, la un moment dat, sunt convins că se va umple paharul, iar nevoia schimbării va depăși temerile.      

Lin Yutang, filozof chinez spunea că ”adevărata liniște vine din acceptarea a tot ceea ce poate fi mai rău. Din punct de vedere psihologic, cred că aceasta înseamnă o eliberare de energie”. Și exact asta este, pentru că atunci când acceptăm realitatea, nu mai avem nimic de pierdut.

Iar asta înseamnă automat că avem totul de câștigat! 

Ce pot eu să îți promit ...

Îți voi fi alături, drept explorator, ghid sau observator la fiecare pas.

Cred cu tărie că evoluția a plecat de la o întrebare adresată corect, așa că mă angajez să răspund, împreună cu asistenții mei, tuturor întrebărilor tale.

Prima întrebare la care vom căuta împreună răspuns: ”Care este diferența care face diferența în viața ta?”

Pe parcurs, însă, vei observa că întrebările au tendința de a te pune față-n față cu tine însuți. Mai mult, ele te ajuta să descoperi mai ușor părți din cine ești, dar mai ales din cine poți deveni. 

Cred cu tărie că mentorii nu sunt aceia care merg înainte și ne arată cum au rezolvat ei situații. Ba dimpotrivă, sunt aceia care pășesc alături de noi pentru a ne dezvălui ce putem face, de fapt. 

Astfel, acest NLP Practitioner este promisiunea mea solidă la o provocare - la a te provoca să-ți pui întrebări, să te descoperi și să dai drumul părților mai puțin productive pentru a trăi fără griji.

NLP este una dintre prea putinele stiinte/arte care se adreseaza si este extraordinar de utila noua, celor de dincolo de masti si carcasa, celor care pot fi ei insisi in cea mai buna varianta; NLP ne-a imputernicit sa ne depasim limitele cu propriile resurse fara a fi invaziv sau agresiv. N = no, L = limit, P = personally. Trainerul Cornel Marcu este o pasare rara, singurul trainer pe care l-am vazut in actiune cu pieptul gol (gata sa dea primul exemplu chiar si pe un teren neexplorat de sine anterior).

Cristina Papazian

Manager

Ce este Programarea Neuro Lingvistică

NLP studiază excelența și calitatea, atât în plan individual, cât și în cadrul organizațional. NLP relizează aceasta prin folosirea unui proces numit modelare. Această metodă poate fi folosită de fiecare dintre noi cu scopul de a obține același rezultat ca și modelul. 

Pentru a modela, NLP studiază pașii prin care ne structurăm experienţele subiective. Cu alte cuvinte - ce gândim, simțim și facem în diverse momente din viața noastră.

În fața aceluiași eveniment, oamenii sunt unici în felul în care îl percep și astfel, răspunsul lor va fi diferit. La fel de important, însă, experiența subiectivă mai subliniază și faptul că nu evenimentul în sine, ci semnificația pe care noi o dăm acestuia va structura răspunsul nostru.

Astfel văzut, NLP înseamnă și propria descoperire, înțelegere personală, aflarea misiunii și a valorilor. Nu este vorba numai despre competență și excelență, ci și despre înțelepciune și inteligență.

NLP este o colecție de tehnici și un alt mod de a gândi, de a fi creativ și a pune în practică.

NEURO

Fiecare dintre noi avem un ”filtru mental unic” cu care procesăm cantitatea copleșitoare de informații pe care le primim zilnic. Prima noastră filtrare neurologică asupra lumii este constituită din imaginile, sunetele, senzațiile, mirosurile, etc., ce se formează atunci când informațiile din exterior trec prin filtrul mental. 

Adică, vedem un stâlp maroniu înfipt în pământ și cu o coroană verde, cu o structură solidă, grunjoasă și care se înalță vreo 10 m. Și ... nu vedem restul realității din fața noastră.

LINGVISTICĂ

Apoi, când asociem un înțeles personal acestor informații care au fost recepționate dinspre lume, formăm o a doua ”hartă mentală”. Punem, deci, etichete - imaginilor, sunetelor, senzațiilor, mirosurilor, etc. interne. Așa ne formăm conștiința internă.

Adică, pe baza limbajului cu care descriem fiecare aspect dintr-o realitate vom ști cumva să numim stâlpul maroniu cu coroană verde - un copac.

PROGRAMARE

Răspunsul comportamental ce apare ca rezultat al proceselor de filtrare neurologică și ulterior al hărții lingvistice.

Acum că am indentificat în fața nostră un copac - ce facem? Experiențele acumlate anterior (tot ceea ce am învățat până acum) ne va ajuta să dăm o semnificație, să avem o interpretare a acestei realității: pentru că este înalt și avem nevoie să ne ascundem - ne putem sui în el, pentru că este o zi căduroasă - putem să ne așezăm la umbra lui.

Chiar dacă uneori mi-a fo​st greu să diger stilul în care a pus problema, trebuie să recunosc faptul că aceste săptămâni au facut diferența în viața mea. Am căpătat ceva ce-mi lipsea, încrederea în mine. And this is just the beginning!

Raluca Popescu

Manager

Sunt Cornel, gazda acestui curs NLP Practitioner

În perioada Seminarului Teologic am descoperit dictonul latin Docendo Discitur - Învață, învățându-i pe ceilalți. L-am remarcat într-o carte pe care o citeam în vara lui 1997 și cumva, am știut de-atunci că acesta era drumul meu. 

Încurajat de propria-mi conștiință să caut și alte răspunsuri, după 9 ani de studiu teologic, m-am aventurat în psihologie și programare neuro lingvistică.

Am căutat să descopăr și să aprofundez psihologia motivat și de a găsi alte metode de a lucra cu oamenii. Poate nu întâmplător, am auzit același dicton și din partea unui profesor care m-a influențat semnificativ pe perioada masteratului în Terapii Cognitiv Comportamentale. Cert este că, încă de când am decis să mă ”reinventez”, am știut că o mare parte din viața mea va fi despre training și învățare.

Astfel, am avut avantajul de a studia NLP atât în țară, cât și alături de John Grinder, co-fondatorul acestui domeniu. 12 luni mai târziu primeam certificatul internațional de trainer NLP.

Asta se întâmpla în urmă cu 17 ediții și 3600+ cursanți. 

De-a lungul timpului, o bună parte din Cei 3600 mi-au mărturisit că viața lor e cu totul alta. Mi-au spus că le e mai clar ce și de ce se întâmplă cu ei și în jurul lor. Au menționat că iau decizii mai ușor și se simt în control, ca și cum totul ar depinde de ei.

Personal mă simt nu doar privilegiat, ci și norocos, cumva, să pot contribui la a deveni mai Buni, în felul acesta.

Confirmarea că merg pe drumul meu, însă, a venit de la o cursantă din ediția 2012 care într-una din sesiuni a reiterat dictonul latin care m-a ghidat atâta vreme. Învață, învățându-i pe ceilalți e, pentru mine, cel mai frumos mod de a trăi la potențial maxim și fără griji.

Apariții media

Cât costă un curs de dezvoltare personală care îți oferă tehnici și instrumente care te ajută să își construiești viața așa cum îți dorești?

Îți ofer acest curs împreună cu alte bonusuri la doar 499 RON pe fiecare modul.

În această ofertă intră accesul pe viață la toate materialele on-line ale cursului și accesul la comunitatea de Practicieni în NLP.

În plus, ai posibilitatea ca după certificarea ca și NLP Practitioner să poți participa la următoarele cursuri ca și asistent, oportunitate care te va ajuta să înțelegi o serie de procese la un alt nivel de profunzime.

Ține cont: rezultatele apar în urma muncii personale, a dedicării și a dorinței susținute de schimbare.

Am trecut printr-un proces de renaștere. O amestecare de conștient și inconștient, o împletire de căutări și găsiri. M-am aruncat de la un capăt la celălalt al ființei mele. Mi-au dansat gândurile și stările cu alte suflete, în pași de exerciții de stretching. M-am dezgolit. Am umblat în sufletul gol și ceilalți mi l-au împodobit cu resurse nebănuite. De pe vârful muntelui gata de zbor. Final de curs. Trainerul acesta mi-a facut cadou o pereche de aripi. Și încă: a dat norii la o parte pentru mine. Și încă: m-a învățat să îi dau singură la o parte. I can see clearly now ... the rain is gone ... Mulțumesc, azi zbor!

Mădălina Petrencu

Actor

3 metode să înveți rapid și sigur NLP

 Sunt 6 module diferite - câte un modul pe lună și fiecare modul este format din 2 zile întregi de curs: sâmbăta și duminica (vezi agenda fiecărui modul mai jos)

Sunt, in total, 120 ore in 6 module:

​​​​Intâlniri de grup

În cele 6 module de NLP Practitioner vei primi instrumente și tehnici de dezvoltare personală rezultate din peste 40 de ani de studii, cercetări și testări.

Cu alte cuvinte, sunt 120 de ore de curs în care 60% din timp va fi dedicat exercițiilor practice și sesiunilor de feedback. Le vom sustine doar sambata si duminica si vor fi susținute de Cornel Marcu - susținătorul #1 al cine ai putea deveni!

Studiu individual - online

Fii relaxat și învață în propriul ritm!

Ia-ți timp, interiorizează, descoperă și… concluzionează. Acasă, în parc, la cafenea. Dimineața sau seara. Oricând și oriunde este convenabil și confortabil pentru tine.

Sesiunile on-line ale cursului sunt create pentru a susține programul din cele 6 module, din întâlnirile de grup.

Link-ul către sesiunile online va fi oferit după începerea cursului.

Coaching personalizat

Participanții care aleg oferta de curs NLP Practitioner PERSONAL+ sau NLP Practitioner DUO vor participa la sesiuni de coaching cu Trainerul Cornel Marcu. Vezi oferta de preț.

În aceste întâlniri vor fi stabilite subiectele de discuții și strategiile personalizate de lucru cu fiecare participant.

Datele întâlnirilor vor fi stabilite individual după începerea cursului.

Agenda și locația celor 6 module

Modul 1

14 - 15 Noiembrie 2020

Modul 2

12 - 13 Decembrie 2020

Modul 3

16 - 17 Ianuarie 2021

Modul 4

13 - 14 Februarie 2021

Modul 5

13 - 14 Martie 2021

Modul 6*

09 - 10 - 11 Aprilie 2021

* în modul 6 vor fi 3 zile de curs

Programul zilnic

Orarul zilnic al seminariilor ​este

09:00 - 17:00

2 Pauze de cafea pe parcursul intregii zile*

10:30 – 11:00 și 15:00 - 15:30

Pauza de masă de la prânz*

13:00 - 14:00

* Pauzele de cafea și prânzul nu sunt incluse în taxa de curs

Locația: Va fi anunțată ulterior

Îți dorești să aduci schimbare în viața ta?

6 week-end-uri pline cu INSTRUMENTE și TEHNICI fascinante din NLP care te vor ajuta în dezvoltarea ta personală

Ce este Programarea Neuro Lingvistică 

Cea mai eficientă tactică de a reuși: intuiția

Cum anume funcționează creierul uman

Presupozițiile NLP

Tripla Poziționare

Ecologia

Condiții corecte pentru structurarea obiectivelor

Ghid complet de limbaj al trupului: calibrarea

Listă predicate

Rapport

Listă submodalități

Redesign submodalități

Swish Pattern

Ancore

Change Personal History

Întrebările direcționate - folosite ca și model de a aduce schimbarea

Milton Model - folosirea resurselor inconștiente

Folosirea Modelului Milton

Schimbă-ți viziunea și îți vei schimba viața

Six Stepts Refraiming

Integrarea părților aflate în conflict

Strategii și Cum să modelezi excelența

Modelul T.O.T.E.

A 70-a Aniversare

Reimprinting

Generatorul de noi comportamente

Eliminarea rapidă a fobiilor

Testimoniale

sau de ce lumea iubește NLP-ul:

NLP - stare de excelență personală

Pe scurt, NLP-ul reprezintă un cumul de procese și metodologii prin care poți atinge excelența.
Stricto sensu, NLP-ul reunește trei domenii, neurologia, lingvistica și programarea, în speță, mintea umană și procesul de gândire, limbajul și impactul pe care acesta îl are asupra comunicării și strategia urmată pentru atingerea scopurilor, concretizată prin acțiunile și tacticile individuale.
Mai departe de conceptele pe care cursul le livrează, programul NLP Practitioner este o incursiune în dezvoltarea ta personală, proces profund de meditație și analiză prin care te vei redescoperi și reinventa la final.
Modalitatea de livrare non-formală, deschiderea și căldura facilitatorilor, precum și atmosfera degajată din timpul cursurilor, coroborate cu competențele trainerului, Cornel Marcu, fac din acest program o experiență deosebită pentru toate persoanele care își doresc mai mult și mai bine.
Dragă cititorule, în timp ce stai și lecturezi aceste rânduri, nu crezi că ar fi mai bine să le asculți direct de la Cornel, alături de alte persoane frumoase, asemenea ție?

Raluca Elena Ioniță

Antreprenor

Înveți despre tine ...

​A fost unul dintre cele mai semnificative cursuri pe care am avut ocazia să le fac. NLP-ul este un domeniu pe care înainte l-am tratat superficial, chiar l-am subestimat. Nu trebuie să fii specialist în nimic pentru a urma acest curs, este simplu, uşor de înţeles şi de parcurs, iar acest lucru se datorează, în primul rând, trainer-ului, Cornel Marcu. Exerciţiile pe care le-am făcut alături de ceilalţi cursanţi mi s-au părut geniale şi, cel mai important, aplicabile în viaţa de zi cu zi. Cornel Marcu este acel gen de trainer care ştie despre ce vorbeşte, ştie ce face şi este responsabil de o atmosferă plăcută. Te face să te simţi mulţumit că ai ales să fii acolo!În NLP înveţi despre tine, despre cum îţi funcţionează mintea şi cum să o foloseşti în avantajul tău. Este unul dintre cele mai bune "tutoriale” pentru creier şi personalitate.

Andrei Amza

Blogger

Motive simple pentru care vei utiliza NLP pentru dezvoltarea ta personală

(60% din timp sunt exerciții practice)

 • Aplici NLP oriunde vrei o schimbare - la locul de muncă, în sport, vânzări, coaching sau dezvoltare personală
 • Legi relații mai bune cu partenerul de viață, colegii, managerii, angajații și clienții tăi, folosind tehnici noi și simple de comunicare verbală și non-verbală
 • Îți îmbunătățești calitățile de coordonare a echipelor
 • Conștientizezi, în sfârșit, cum funcționează mintea umană, cum primește și interpretează informațiile din exterior
 • Îți ascuți simțurile, îți dezvolți intuiția și ajungi să te cunoști mai bine
 • Folosești strategii performante pentru a lua decizii mai bune și a-ți alinia valorile, credințele și acțiunile
 • Controlezi eficient cum gândești, cum te simți și cum te comporți
 • Renunți la convingerile limitative despre cine crezi că ești și ce poți face
 • Dai drumul sentimentelor negative și modelelor de gândire distructive
 • Schimbi obiceiurile pe care nu ți le mai dorești, cu modele de acțiune noi
 • Schimbi felul în care gândești, cum te simți și acționezi, astfel încât să-ți poți atinge cele mai importante obiective

După 6 săptămâni de curs, pot spune că tot ce am învățat poate fi transpus ca o stare de spirit, ca o valenta a personalității mele. NLP Practitioner a fost un moment de interiorizare și verificare a ceea ce sunt și de setare a unor noi trenduri de ascensiune a mea și a celor de lângă mine. NLP este curat și fără capricii ascunse pentru propria persoană și a celor din jur.

Mihai Ghemeș

Manager Proiecte

Ce pierzi d​acă nu participi la cursul NLP Practitioner

De 11 ani s-a creat o comunitate și o atmosferă de învățare care te va susține în înțelegerea corectă și punerea în aplicare a tuturor instrumentelor utile de la nivelul de NLP Practitioner.

Așadar, întrebările corecte pentru tine:

- Cât timp vei evita să începi să lucrezi la dezvoltarea ta personală?

- Cât timp vei mai da vina pe alții pentru ceea ce ți se întamplă?

- Cât timp vei mai sta pe piuneză?

NLP Practitioner

Îți ofer acest curs împreună cu alte bonusuri la doar 499 RON pe fiecare modul.

Evită să pierzi oportunitățile!

După 6 săptămâni de curs, pot spune că tot ce am învățat poate fi transpus ca o stare de spirit, ca o valenta a personalității mele. NLP Practitioner a fost un moment de interiorizare și verificare a ceea ce sunt și de setare a unor noi trenduri de ascensiune a mea și a celor de lângă mine. NLP este curat și fără capricii ascunse pentru propria persoană și a celor din jur.

Marius Vechiu

Web Designer

În loc de concluzie:

 • NLP Practitioner cu Cornel Marcu iți permite să vezi dincolo de limitele tale, să te simți bine în majoritatea timpului și să asculți cu mai mare atenție ceea ce e cu adevărat important pentru tine, atât in viața personală, cît și în afaceri.
 • NLP Practitioner cu Cornel Marcu este un curs cuprinzător care-ți garantează o gama largă de instrumente, tehnici și capacități de comunicare cu care să-ți construiești viața pe care ți-o dorești.  
 • Plin de idei neconvenționale care îți vor schimba obiceiurile nedorite și convingerile limitative, NLP Practitioner cu Cornel Marcu îți va construi încrederea în tine și îți va crea ancore de durată. Abilitățile pe care Cornel Marcu le predă în cadrul NLP Practitioner pot fi aplicate în afaceri, sport, coaching, terapie, dezvoltare personală, etc.
 • Acest curs are potențialul major de a-ți schimba viața. Mai mult, te va ajuta să treci de la aprecierea bazelor NLP până la a înțelege pe deplin principiile și practicile folosite de experți din toată lumea.
 • NLP Practitioner a atras interesul oamenilor aflați într-o calatorie de învățare, ori în cautarea unei schimbări substanțiale, rapide și simple; oameni interesați de auto descoperire și dezvoltare personală.