Cornel Marcu - Pshihoterapeut, Trainer, Antreprenor

Cum a început totul!

Sunt Cornel și au trecut aproape 2850 de ore în care am susținut training-uri, cursuri de formare și dezvoltare personală.M-am născut într-o duminică de martie, în 1978, în Constanța și pe parcursul experienței mele de viață m-a urmărit un dicton latinesc, “Docendo discitur”, care a determinat cursul activităților mele zilnice, de la an la an. Tradus prin “Învață învățându-i pe alții”, acest motto personal m-a determinat să dezvolt o pasiune pentru educație și pentru depășirea propriilor limite.Am absolvit Facultatea de Teologie și Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Ovidius din Constanța și pot să-mi amintesc faptul că m-a fascinat comportamentul uman, iar studiul acestuia a devenit un stil de viață.

În urmă cu 10 ani, am luat parte la primul meu curs de Programare Neuro-Lingvistică în timp ce urmam masterul în Terapii Cognitiv-Comportamentale la Universitatea Titu Maiorescu din București. Atunci am primit și un prim răspuns important: schimbarea apare atunci când ești hotărât să faci un pas spre nou! Un an mai târziu, mă regăseam într-un studiu aprofundat al Programarii Neuro-Lingvistice, în urma căruia pasiunea mea de învățare a cunoscut noi valențe, având ocazia să susțin cursuri de dezvoltare personală.

Am studiat în cadrul International Training Acadamy of NLP – ITANLP, alături de John Grinder, co-creatorul NLP si New Code NLP, cu Carmen Bostic St. Clair și Michael Caroll în urma căruia am devenit trainer certificat internațional NLP.

În activitatea de psihoterapeut, m-am specializat în optimizare personală și de cuplu.
In 2007 am fondat Mind Evolution din dorinta de a împărți o serie de instrumente de învățare către ceilalți, de a genera în fiecare individ procese de îmbunătățire și eficientizare a sinelui.

Vom trimite informații din articole, evenimente și resurse din dezvoltarea personală.